Kvinders vejledning til valg af de bedste armbånd

En armbånds glans kan vende ethvert look fra trist til fab. Disse unikke stykker kan være af enhver form, størrelse, farve og design, hvilket gør dem perfekte til blanding og matching. Hvis du er klar til at starte din egen stak, kan det være vanskeligt at vide, hvor du skal starte. Heldigvis har Freida Rothman du dækket.

Fed design:

Når du starter din armbåndskollektion, skal du vælge et armbånd, der vil skille sig ud. Du ønsker ikke et udseende, der er for tyndt, men noget for tykt kan nok heller ikke passe i din ideelle stak. For den perfekte pasform, så tjek Imperial 3-Point Manchet. Dette smukke manchetarmbånd er lavet med 14 K guld og kan prale med et ydre sort guldbånd. At sidde perfekt på det sorte guld er en strålende Pearl of Pearl Stone. Den iriserende finish suppleres med feminine kløverpynt. Dette armbånd er det perfekte startstykke, fordi det kan bæres alene eller med en fantastisk armbåndstabel.

Hvis du leder efter et design, der er så højt som din personlighed, er Imperial Blue Sof Armbånd det perfekte look til din æstetik. Det blændende armbånd har en række håndsæt akvamarin og blå cubic zirconia sten, der skaber smukke bølger, når du bevæger dig. Farvepoppen er den perfekte tilføjelse til enhver armbåndstabel.

Tilføj en lille struktur:

Hvis du handler om dramaet, så er det perfekte Chunky Link-armbånd det perfekte udsagnsstykke til dit look. De sorte rhodium-led er forbundet med 14K guld bane links til et design, der kræver opmærksomhed. Armbåndet er hårdt, så det kan bæres på ethvert tidspunkt af dagen. Du kan have den WOW-faktor, mens du er i bestyrelseslokalet, på gymnastiksalen eller på en dato.

Når links er lidt for hårde til dit feminine look, giver Industrial Finish 3-point chain armbånd dig al den struktur, du har brug for til den perfekte stak. Fantastiske sorte kubiske zirkoniestene springer imod Platinum-kæden.

Tidløs skinne:

For at hætte dit smukke armbåndsudseende ud, skal du investere i tidløse armbånd, der er fulde af glans. Tynde armbånd som Imperial Pave 3-Stacks armbånd kan bæres sammen eller adskilles for at afslutte din perfekte armbåndstakke. Denne stabel med armbånd indeholder to guldbanebarer til en subtil gnist. De suppleres med et sort guldarmbånd med glimrende 14K guld-accenter.

Laisser un commentaire

Votre adresse courriel ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *